"Een gezamenlijk doel schept een band: samen werken we aan een prettig verblijf voor onze gasten. "

 Aandacht voor gasten én medewerkers

Hotel Goderie

Best Western City Hotel Goderie in Roosendaal dateert uit 1907. Sinds 1981 is het hotel met 46 kamers, een bar, restaurant en brasserie eigendom van de familie Cremers. Volgens hotelmanager Guillaume Cremers zijn motivatie en werkplezier essentieel om de gasten goed te kunnen bedienen.

Hoe zorgt u dat uw medewerkers met plezier werken?

“Dat begint bij het hebben van interesse in elkaar. Ik vraag regelmatig aan collega’s hoe het gaat. Uitdagingen of frustraties maak ik zo snel mogelijk bespreekbaar. Dat draagt bij aan een goede werksfeer. Ons motto is ‘service loont’: als de gasten een prettig verblijf hebben, geeft dat ons voldoening. Aan dit gezamenlijke doel dragen we allemaal ons steentje bij, dat schept een band.”


Op welke manier werken uw medewerkers samen?

“Wij runnen het hotel en restaurant momenteel met achttien personen. De medewerkers zijn op verschillende afdelingen inzetbaar en helpen elkaar waar nodig. Zo staan de receptionistes ook in de bediening. Naast het managementwerk ben ik zelf ook actief op de werkvloer. Samen zorgen we ervoor dat onze gasten een plezierige tijd hebben.”


Wat zijn uw ambities?
“We zoeken continu naar mogelijkheden om een verblijf in ons hotel nog comfortabeler te maken. Onlangs voorzagen we 36 hotelkamers van een nieuw interieur. Ook werken we aan een online reserveringssysteem. Maar het allerbelangrijkste is dat we plezier in ons werk hebben: dat stralen we direct af op onze gasten.”

Wilt u weten hoe u uw medewerkers (nog meer) kunt motiveren? Neem dan contact met ons op. 

Uw verhaal in Vitaal Kwartaal?

Neem contact met ons op

Mail uw vraag

Uw verhaal in Vitaal Kwartaal?

Heeft u een interessant verhaal dat u graag wilt delen? Neem contact met ons op en misschien staat u in de volgende editie van Vitaal Kwartaal.