Gezocht:
Heeft u het gezondste bedrijfsidee van 2014?

Win €10.000,- om uw bedrijf gezonder te maken

Wij zijn op zoek naar het beste en meest creatieve idee om de werkvloer van uw bedrijf gezonder te maken. Van minder RSI door tafelvoetbalsessies tot duurzame bedrijfsfietsen die ook helpen voor een gezonder en slanker lichaam, alle ideeën zijn welkom.


Nationale-Nederlanden beloont in de tweede editie van ‘Het gezondste bedrijfsidee van Nederland’ de beste inzending met € 10.000,- om het idee direct in de praktijk te brengen. Inschrijven kan van 6 oktober tot 6 november 2014 online via het aanmeldformulier. In de laatste week van november maakt een kundige jury de winnaar bekend.


Waarom de prijsvraag?
Betrokken en gezonde medewerkers zijn de basis van een gezonde en energieke organisatie. Daarom vinden we het bij Nationale-Nederlanden belangrijk om mee te denken over de gezondheid en inzetbaarheid van werknemers, nu en in de toekomst.

Winnaar van 2013, Alter Ego

Foto kantoor

Wat zou u de volgende keer willen lezen?

Stuur uw suggestie naar

communicatie.inkomen@nn.nl

Alter Ego:
collega’s als gezondheidsexperts

Anita van der Voort won in 2013

Anita van der Voort HR-medewerker van BarentsKrans in Den Haag won de eerste editie van het gezondste bedrijfsidee. Zij bedacht ‘Alter Ego’ waarbij haar directe collega’s worden opgeleid tot gezondheidexperts.


Gewaardeerde collega’s transformeerden daarmee ook in gezondheidscoach. Van der Voort: “Door AlterEgo komen verborgen talenten van collega’s naar boven. Onze telefoniste bijvoorbeeld heeft vroeger een coachingspraktijk gehad. Samen met een collega en een externe partij geeft zij de workshop “Hoe houd ik alle ballen hoog”. En één van onze notarissen meldde zich spontaan aan om hardlooptraining te gaan geven. Zij gaat hier een cursus voor volgen. En we hebben nog veel meer ideeën. AlterEgo maakt nieuwe energie los!”