Stel hier uw vraag aan Arjette

“Het Horeca Verzuimloket werkt: ondernemers hebben hierdoor een lager verzuim dan de rest van de sector”

Beste horecaondernemer,

Vitaal Kwartaal is het online magazine van Nationale-Nederlanden, waarin we u informeren over verzuimmanagement en duurzame inzetbaarheid. Deze editie staat volledig in het teken van werkstress en hebben we speciaal voor de leden van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) ontwikkeld. Vol relevante cijfers, nieuwtjes en interviews.

Werkstress in de horeca

Het is de nachtmerrie van veel horecaondernemers: de kok valt uit met een burn-out. Wanneer het u overkomt, biedt het Horeca Verzuimloket van Nationale-Nederlanden hulp. Bij dit loket, uitgevoerd door ons vaste re-integratiebedrijf Keerpunt, kunnen leden van KHN terecht voor preventie, verzuim en re-integratiedienstverlening.


De verzuimconsulenten van het Horeca Verzuimloket kennen de branche goed en maken u wegwijs in de complexe wet- en regelgeving. Daarnaast krijgt u actief relevante informatie om uw medewerkers gezond en vitaal te houden. Zo helpen wij u stap voor stap bij re-integratie. Dat dit werkt, bewijst het feit dat ondernemers door ons loket een lager verzuim hebben dan de rest van de sector.


Als branchemanager bij Nationale-Nederlanden werk ik samen met Koninklijke Horeca Nederland om horecaondernemers het beste pakket te bieden. Van verzekering en service tot re-integratieopties. Zo hebben wij een Ziekengeldverzekering gebaseerd op uw loonsom, is een opgave van de verschillende werknemers niet nodig en helpen wij u snel bij (langdurig) verzuim. Ook wanneer u een uitkering van ons kunt verwachten, is dat snel geregeld via de ziekmelding in het Horeca Verzuimloket. Wel zo gemakkelijk! 


Wilt u weten hoe de horecasector scoort op stress? Klik verder en laat u inspireren om uw medewerkers mentaal fit te houden. 


Veel leesplezier!


Arjette Tetteroo

Arjette Tetteroo is branchemanager bij Nationale-Nederlanden. Zij werkt nauw samen met branches om de service, dienstverlening, verzekeringspakketten en verzuimbegeleiding af te stemmen op de behoeften van elke sector.

Wilt u weten bij wie u met vragen terecht kunt​? Stuur een e-mail naar Arjette​​